Треба тримати удар: Євген Кисельов про "лижі" Зеленського і нерви Путіна (відео)

Український лідер не може змагатися за політичним досвідом. Але за 20 років свого президентства Путін рідко опинявся в ситуації, коли його співбесідник на переговорах поводився би жорстко і наполегливо.

На переговорах 9 грудня з Володимиром Путіним Володимир Зеленський може взяти гору, зазначає журналіст, ведучий Євген Кисельов, передають Патріоти України.

Український лідер не може змагатися за політичним досвідом. Але за 20 років свого президентства Путін рідко опинявся в ситуації, коли його співбесідник на переговорах чи журналіст на інтерв’ю поводився жорстко і наполегливо. Якщо таке трапляється, президент Росії «відчайдушно бреше, пересмикує» і зрештою помиляється, констатував Кисельов. На його погляд, проти принципового, впевненого в собі опонента Путін не вміє тримати удар. Тому Зеленський має великі шанси на перемогу. Євген Кисельов поділився враженнями від співпраці із Зеленським свого часу на телеканалі «Інтер», а також розповів про роботу на каналі «Прямий», який пов’язують із Петром Порошенком.

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...