"Треба уйо*увати. На*уй воно треба": Окупант розповів приятелю про загибель цілого підрозділу на фронті (аудіо)

Російський окупант розповів про ситуацію на фронті та поскарживсят, що ЗСУ завдають добрячої прочуханки. Він також розповів про загибель у бою цілого російського підрозділу. Про це свідчить телефонна розмова російського військового, яку перехопила українська розвідка, передають Патріоти України.

Передаємо повний діалог невідомого чоловіка та загарбника:

"Перша партія з "Вагнера" вже додому повернулась".

"Вагнер". Я тобі можу більше сказати. Якщо зараз все ху*ово буде, у квітні поїдете теж сюди. Ми так-то пи*ди тут отримуємо, за*бісь, я тобі скажу, Росія. Прямо конкретно моментами, буває, отримуємо пи*ди".

"Ну звісно, х*лі, якби зброю не постачав цей закордон йо*аний…"

"У нас тут одне місце голову ї*е. Його не можуть взяти. Тут нацпарк є. Вони там вісім років готувалися. У них бункери під землею, авіація. Що тільки туди не довбе: від ранку до вечора туди "Гради" ху*рять, авіація, розбомбити їх не можуть. Їх уже майже в кільце там взяли. Зараз ще два села заберуть і вони в кільці будуть у цьому парку. І ще в одній ху*ні… Командувач армії "укр*пів", який є, він уже Зеленському каже – якщо ми зараз війська не виведемо з одного напрямку, нас, каже, роз*буть конкретно тут".

"Пи*дець бл*ть".

"У нас уже от тут набирають штурмові загони".

"Ну шо там, по-телевізору все за*бісь, ї*ати його в рот".

"Та ну на*уй. Я тобі більше скажу – ні*уя тут зає*атого немає. Якщо було б усе зає*ісь, штурмовиків би не набирали. Зараз от добровольців у штурмові загони набирають. А ти знав, що тут з 83-ої якийсь командир загинув повністю з бригадою своєю? От у нас "Паха" з 83-ої з Уссурійська, де ти служив, і от ми перед тим, як сюди приїхати, їх роз*бали, коротше. Потім роз*бали ще якусь 83-тю десантно-штурмову. Сто осіб – роту роз*бали. Я документи збираю звідси на*уй".

"Звісно, треба уйо*увати. На*уй воно треба".


Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...