"Треба валити, бо там буде ж...": Дружина бойовика "ДНР" давала чоловікові поради, як уникнути війни в Україні (аудіо)

Дружина бойовика "ДНР" розповідає, як уникнути війни в Україні. Вона радить дати хабар й тихо сидіти в Таганрозі Російської Федерації. Про це йшла мова в перехоплення, який оприлюднило Головного управління розвідки Міноборони, передають Патріоти України.

За словами жінки, її чоловіка мобілізували незаконно. "Тебе взагалі не повинні були забирати. Тому, що у тебе і прописка, і паспорт - Російські. І з цим листом (щодо прописки - ред.) можна спокійно їхати, навіть "ДНРівський" не показувати. Хай їде, бо там буде ж... (біда - ред.), у нас тут, в Донецьку. Треба валити", - заявила дружина "ДНРівця".

При цьому вона радить заплатити 50-80 тисяч, щоб втекти з війни в Україні, і "сидіти в Таганрозі лапу смоктати на орендованій квартирі у Тані, ремонт робити". Крім того, жінка розповіла, що 30 осіб з села Урожайне відправлять на передову в інше село, де немає ні світла, ні зв'язку, після чого будуть їх міняти кожні три або десять днів.

"Тільки скільки потім з цих 30 залишиться... В Інтернеті написали, що було 500 осіб. Там був такий Кіпіш! Там і "швидкі" викликали. Там вже військові за пістолети, за автомати хапаються. Баб вгамувати не можуть. Там Кіпіш, бійки", - додала жінка.

Якраз проводив дорозвідку: СБУ затримала зрадника, який допомагав скоригувати ракетний удар по ТЕС та військовому шпиталю у Дніпрі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 11:44

Служба безпеки України затримала мешканця Дніпра, за підозрою у роботі на російські спецслужби. Його звинувачують у зборі інформації для коригування ракетного удару армії РФ по військовому шпиталю та ТЕС у Дніпрі. Про це СБУ повідомила у четвер, 28 бер...

"Як голова уряду я повинен": Шольц заявив, що не передає Україні Taurus, бо боїться війни Росія-НАТО

четвер, 28 березень 2024, 11:28

Канцлер Німеччини Олаф Шольц вкотре відмовився надати далекобійні ракети Taurus Україні. Він пояснив це тим, що важливим для нього лишається "не ескалювати" війну до зіткнення Росії та НАТО. Водночас на сьогодні Німеччина витратила на допомогу Україні ...