"Треба вдарити по Німеччині": Соловйов влаштував істерику з погрозами Берліну через танки Leopard 2

Російський топпропагандист Володимир Соловйов після рішення Німеччини відправити Україні танки Leopard 2 в лютій істерії заявив, що "Москві слід вдарити по ФРН". Відповідне відео опублікував Френсіс Скарр із BBC, передають Патріоти України.

Почувши новину про те, що США та Німеччина нарешті готові відправити танки Україні після тижнів роздумів щодо цього питання, російські пропагандистські ЗМІ відреагували люто. Так, відомий путініст Володимир Соловйов в істериці закликав Кремль у відповідь бомбити Німеччину. Топпропагандист РФ Соловйов, звично риториці Кремля, заявив, що німці повинні "знати, яких нових нацистських лідерів вони виховали і привели до влади".

Крім того, Соловйов назвав лідерів європейських країн "нацистськими покидьками". Очікується, що Білий дім оголосить про рішення відправити Україні 30 танків Abrams M1 вже сьогодні, 25 січня. Також найближчим часом рішення про Leopard 2 ухвалить канцлер Німеччини Олаф Шольц. Передбачається, що він відправить в Україну щонайменше 14 танків Leopard 2. Це означатиме, що надання танків буде дозволено з інших країн, які використовують німецькі танки.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...