"Треба зав'язувати і з алкоголем, і з наркотиками": "Слуги" Зеленського перебили горшки через "відставку Залужного"

Народна депутатка від партії "Слуга народу" Марʼяна Безугла знову закликала звільнити з поста Головнокомандувача Збройних сил України Генерала Валерія Залужного, заявивши, що він має "проблеми з алкоголем". На своїй сторінці у Facebook Безугла заявила, що відставка Залужного - "це шанс на план 2024", передають Патріоти України.

Нардепка заявила, що нібито Головнокомандувач ЗСУ має "проблеми з алкоголем", а також вона натякнула, шо це стосується всього українського генералітету. Крім того, нардепка написала, що нібито Залужний шантажує, що у разі відставки, не залишиться в ЗСУ, а звільниться через ВЛК.

Також вона заявила, що чим швидше відбудеться відставка Головнокомандувача, "тим більше у нас шансів вирватися з поверхневого пекла нищення людей не тільки росіянами, а заскорузлою власною пострадянською армією". В свою чергу "Слуга народу" Юлія Яцик у коментарях закликала Безуглу саму "зав'язувати і з алкоголем, і з важкими наркотиками".

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...