Треба ж було про "тупих піндосов": У Москві коміка заарештували за жарт про росіян

Таганський районний суд міста Москви дав 10 діб адміністративного арешту коміку Ідраку Мірзалізаде нібито за порушення міжнаціональної ворожнечі. Про це повідомляє агентство “Москва”, зазначають Патріоти України.

Коміка судили за те, що в березні 2021 року він у своєму виступі на програмі “розгони” міркував, як складно людям з “неслов’янської” зовнішністю знімати квартири в столиці Росії.

При цьому Мірзалізаде пожартував про росіян. Він розповів, що нібито колись виходив в під’їзд для того, щоб викидати матрац, який був “весь в г*вні”, а до цього в квартирі жили росіяни.

На судовому засіданні Мірзалізаде не визнав своєї провини і заявив, що весь його виступ навпаки був спрямований на висміювання ксенофобії. Він також приніс вибачення всім, кого міг зачепити його жарт.

По одному місту за раз? Росія змінила тактику ракетних обстрілів України, - експерт

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:22

Російські окупанти змінили тактику масованих атак на Україну - ворог спочатку накопичує крилаті ракети, а потім завдає максимального удару по одному місту, передають Патріоти України. Авіаційний експерт, заступник генерального директора компанії із вир...

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:59

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...