Треба знищити Керченський міст і Чорноморський флот: Експерт назвав умови, за яких Україна звільнить Крим

Знищити Керченський міст і Чорноморський флот: експерт назвав умови, за яких Україна звільнить Крим

За умови надання далекобійної зброї, українська армія матиме усі необхідні передумови для звільнення окупованого Росією Криму. Перш за все, необхідно знищити Керченський (Кримський) міст та Чорноморський флот країни-окупанта. Таку думку виданню Оbozrevatel висловив полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський, передають Патріоти України.

"Спочатку необхідно припинити усі логістичні зв’язки з Кримом, завдяки яким на півострів потрапляє бронетехніка й інше обладнання задля забезпечення існування кримського військового угрупування", – зауважив він.

На переконання офіцера, якщо західні партнери нададуть Україні необхідне сучасне озброєння, зокрема, ракетні системи дальністю 300 кілометрів й більше, "у всій акваторії Чорного моря російський флот буде знищений". "Це запорука того, що угрупування ворога в Криму буде знищено чи буде вимушено тікати з півострова", – додав Недзельський.

"Ми вже побачили, що українські артилерійські та ракетні системи спроможні вражати російський Чорноморський флот на морі. Пригадайте, як був потоплений флагман – ракетний крейсер "Москва". Тоді росіяни дуже злякалися і відвели увесь флот на дуже далеку відстань від Криму, щоб українська артилерія не доставала до них", – нагадав офіцер. "У нас є абсолютно усі перспективи для звільнення Криму. Потрібна лише зброя", – наголосив він.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 19 березня

вівторок, 19 березень 2024, 7:53

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 19.03.24 орієнтовно склали:

Трамп не знайшов $464 000 000 на заставу у справі про шахрайство, його майну загрожує арешт. Нове банкрутство Фредовича може торпедувати президентську компанію лідера республіканців

вівторок, 19 березень 2024, 7:45

Якщо політик до кінця тижня не внесе оці півмільярда застави, прокуратура може почати арешт його майна. Експрезиденту США Дональду Трампу не вдалося знайти гроші на заставу для забезпечення судового рішення у справі про шахрайство на суму 464 мільйони...