"Треба знижувати мобілізаційний вік до 18 років": У Зеленського розповіли про тиск із боку обох партій США

Американські політики з обох партій тиснуть на президента Володимира Зеленського у питанні, чому в Україні не проводиться мобілізація тих, кому від 18 до 25 років. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко, передають Патріоти України.

"Аргумент партнерів такий: коли була війна США у Вʼєтнамі, туди забирали з 19 років. Тому американці натякають: самої лише західною зброєю недостатньо, треба мобілізація з 18 років", - заявив Лещенко.

"Президент Зеленський не продавився, і продовжує переконувати політиків з обох партій давати зброю без зміни призовного віку", - заявив Лещенко.

"Уже є певні рішення": Зеленський повідомив про посилення ППО

вівторок, 15 жовтень 2024, 21:07

На засіданні ставки верховного головнокомандувача 15 жовтня з питань енергетики обговорили формат посилення ППО України. Про це у вечірньому відеозверненні, опублікованому у Facebook ОП, розповів глава Української держави Володимир Зеленський, передают...

"Треба знижувати мобілізаційний вік до 18 років": У Зеленського розповіли про тиск із боку обох партій США

вівторок, 15 жовтень 2024, 20:55

Американські політики з обох партій тиснуть на президента Володимира Зеленського у питанні, чому в Україні не проводиться мобілізація тих, кому від 18 до 25 років. Про це повідомив радник керівника Офісу президента Сергій Лещенко, передають Патріоти Ук...