"Требую опу*тить Навального": Покидьки Путіна в Донецьку акцією вдарили по акціям ворогів "отца родного"

31 січня в окупованому Донецьку два чоловіки вийшли на своєрідну акцію, пов'язану з російським опозиціонером Олексієм Навальним.

Сьогодні в Донецьку пройшла акція не на підтримку затриманого і арештованого російського опозиціонера Олексія Навального, повідомляють Патріоти України.

Два чоловіки з закритими масками обличчями виступили з особливою вимогою. На їхніх плакатах, які вони розгорнули в центрі міста, було написано: "Вимагаю опу*тить Навального". Незважаючи на те, що "вимогливі" намагалися приховати обличчя, дані одного з них були розсекречені. За інформацією користувача Necro Mancer, праворуч зображений 28-річний житель Донецька і фігурант "Миротворця" Рінат Айгістов.

Держсекретар США зробив заяву про "нові кроки на підтримку України"

вівторок, 14 травень 2024, 20:51

На Вашингтонському саміті НАТО будуть зроблені «нові кроки на підтримку України». Про це заявив державний секретар США Ентоні Блінкен під час виступу в Київському політехнічному інституті, передають Патріоти України. «Ми хочемо, щоб Україна була в силь...

Найближчими днями: Макрон оголосив передачу Україні додаткового озброєння

вівторок, 14 травень 2024, 20:43

Президент Франції Емманюель Макрон сьогодні, 14 травня, під час розмови з українським лідером Володимиром Зеленським анонсував поставки додаткового озброєння ЗСУ. Про це йдеться у повідомленні Єлисейського палацу за підсумками телефонної розмови презид...