"Тремтять ноги, коли йду сходами": Отруєний "Новачком" Навальний розповів про свій стан (фото)

Політик поскаржився на проблеми, пов’язані з нервовою системою.

Російський опозиціонер Олексій Навальний, якого отруїли "Новачком", починає одужувати і навіть встав із ліжка і почав потроху ходити. Про це він повідомив у Facebook, опублікувавши відповідне фото з німецької клініки "Шаріте", передають Патріоти України.

"Давайте розповім, як відбувається моє відновлення. Це вже ясна дорога, хоч і неблизька. Всі поточні проблеми на кшталт того, що телефон у моїх руках не марний, як камінь, а налити собі водички перетворюється на цілий атракціон – просто дурниця... Зараз я хлопець, у якого тремтять ноги, коли він іде сходами, але зате він думає: "О, це ж сходи! Ними підіймаються. Мабуть, треба пошукати ліфт". А раніше просто б тупо стояв і дивився", – написав він.

Навальний додав, що попереду довга реабілітація, але основні проблеми позаду. "Багато проблем ще належить вирішити, але приголомшливі лікарі університетської Берлінської клініки "Шаріте" вирішили головну. Вони перетворили мене з "технічно живої людини" на того, хто має всі шанси знову стати Вищою Формою Істоти Сучасного Суспільства – людиною, яка вміє швидко гортати Instagram і без роздумів розуміє, де ставити лайки", – зазначив він.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...