Тремтіли вікна: В окупованому Криму вночі чули звуки "бавовни" - загарбники нічого не коментують

У ніч проти 1 березня у тимчасово окупованому Криму пролунали потужні вибухи. Близько 2:30 ночі "бавовна" сталася в районі Євпаторії. Окрім того, очевидці стверджують, що вибухи також були у селищі Чорноморське. Про це повідомляє Telegram-канал "Кримський вітер", передають Патріоти України.

За словами місцевих жителів, відлуння потужних вибухів у Євпаторії було чути навіть у північній стороні Севастополя. Більше того, серія вибухів пролунала у Чорноморському.

Водночас очевидці стверджують, що у Чорноморському вибухи було чути близько 01:54, 02:55 ночі та о 04:20 ранку. Сила вибухів була такою, що в окрузі тряслися вікна.

У свою чергу про "бавовну" також почали говорити мешканці селища Міжводне та міста Саки. Лише після цього кілька вибухів пролунало у Євпаторії. Мешканці тимчасово окупованого Криму у соцмережах почали повідомляти про вибухи навіть у інших населених пунктах півострова. При цьому окупаційна так звана влада не коментувала нічні вибухи.

Масована атака "Шахедів" на Харків: У місті спалахнули відразу три пожежі (фото)

субота, 4 травень 2024, 12:59

У ніч на 4 травня російські загарбники здійснили масовану атаку дронів на Харків. За попередніми даними, постраждали чотири особи, серед них – одна дитина. Про це повідомила Державна служба з надзвичайних ситуацій України (ДСНС), передають Патріоти Укр...

Росія планує відправити в Україну понад тисячу "священників" РПЦ – ЦНС

субота, 4 травень 2024, 12:22

Росія планує відправити у зону бойових дій понад тисячу так званих "священиків" РПЦ. Вони, за задумом керівництва цієї структури, надаватимуть "духовну допомогу" російським окупантам, що вбивають людей на території чужої країни, передають Патріоти Укр...