Тремтіть, окупанти! Український спецназ працює у глибокому російському тилу, - The Times

Українські спецпризначенці розповіли про завдання в тилу

Підрозділ українських Сил спеціальних операцій виконує диверсійні завдання на території Росії, зокрема знищує склади боєприпасів і сховищ нафти, передають Патріоти України.

Видання повідомляє про це з посиланням на коментарі неназваного офіцера української розвідки й двох 25-річних сержантів підрозділу ССО з позивними "Двадцять Другий" і "Красень".

Самі бійці не назвали цілі своїх прихованих операцій у тилу російських окупантів, але журналісти зробили висновок, що вибухи на складах зброї й нафтобазах в Росії, ймовірно, пов'язані з діями українського спецназу.

І "Красень", і "Двадцять Другий" беруть участь у бойових діях проти російських військ із початку війни на Донбасі 2014 року. Вони пройшли тривалий вишкіл, аби стати бійцями ССО.

"Росіяни не можуть збагнути, як це": спецпризначенці розповіли деталі операцій

За інформацією видання, українські гелікоптери пізно вночі летять низько над землею і доставляють бійців українського спецназу на територію Росії.

У цих операціях задіяні військовослужбовці 10 загону спеціального призначення під назвою "Шаман", які мають навички зі здійснення диверсійно-розвідувальних операцій у тилу противника.

Росіяни так і не спроможні збагнути, як це стається, вони не можуть повірити, що ми можемо бути там (на території Росії), – розповів спецпризначенець з позивним "Красень".

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...