Тренд часу: Держкіно у 2020 році не заборонило жодного російського фільму

Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) у 2020 році не заборонило жодного російського фільму, а до демонстрування дозволено один, зазначають Патріоти України.

"За висновками Експертної комісії з питань розповсюдження і демонстрування у 2020 році заборонених фільмів виробництва Російської Федерації немає", - йдеться у відповіді Держкіно на запит агентства "Інтерфакс-Україна".

Наголошується, що на розгляд Експертної комісії минулого року було передано тільки один фільм російського виробництва - "Зворотний зв'язок" (О. Нужний, 2020 рік, Росія). За результатами розгляду, фільм було дозволено для кінотеатрального демонстрування на території України.

Як повідомлялося, Держкіно заборонило в 2018 році три російських серіали і надало дозвіл на прокат трьох російських фільмів, а у 2019 році заборонило п'ять фільмів, з яких два російських, а в одному знімався президент України Володимир Зеленський.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...