Тренував "тітушок" і стверджував, що майданівці стріляють самі в себе: Зеленський призначив новим заступником голови свого Офісу екс-чиновника МВС часів Януковича

Олег Татаров займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності.

Президент Володимир Зеленський у середу, 5 серпня призначив Олега Татарова новим заступником керівника Офісу президента. Відповідний указ №310 / 2020 розміщений на сайті ОП, передають Патріоти України.

«Призначити Татарова Олега Юрійовича заступником керівника Офісу президента України», - йдеться в повідомленні. Як повідомили в Офісі президента, Татаров займатиметься формуванням державної політики у сфері правоохоронної діяльності.

«У сферу моїх компетенцій входить формування державної політики в галузі правоохоронної діяльності, експертне-аналітичне забезпечення діяльності Офісу президента України, забезпечення гарантій національної безпеки держави у сферах правоохоронної діяльності, протидії корупції, захисту прав людини», - цитує слова Татарова прес-служба президента.

Нагадаємо, Олег Татаров — колишній заступник начальника Головного слідчого управління МВС України часів президентства Віктора Януковича. За інформацією ЗМІ, під час Євромайдану він особисто переконував медіа і закордонних послів, що протестувальники стріляють самі в себе.

У квітні цього року Олега Татарова намагались призначити заступником директора ДБР. Ініціативна група постраждалих на Майдані на початку квітня цього року оприлюднили заяву, де йдеться про те, що Татаров - людина часів януковича-захарченка. «Він був заступником начальника головного слідчого управління МВС - це людина, яка була безпосередньо причетна до переслідувань майданівців», - йдеться у заяві.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...