Третя партія термінової військової допомоги від США прибула до аеропорту "Бориспіль"

Сьогодні, 25 січня, до України прибула нова партія технічної допомоги від США для Збройних сил України. Про це повідомила у фейсбуці заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, зазначають Патріоти України.

"Ми вам обіцяли ще гарних новин! Чергова доставка міжнародної технічної допомоги від США для ЗСУ вже в Україні. Наразі партію зустрічають колеги з Міноборони та посольства США в Міжнародному аеропорту "Бориспіль", - написала вона.

За словами Маляр , у пакеті сучасне обладнання і боєприпаси оборонного призначення.

"Зміцнюємо обороноздатність! Вчергове дякуємо американським партнерам за підтримку та практичну допомогу. Разом ми сильніші, а світ- безпечніший!", - резюмувала вона.

Добровільно став поліцаєм в окупантів: Судитимуть жителя Харківщини, який затримував колишніх військових (фото)

вівторок, 16 квітень 2024, 11:59

До Чугуївського міського суду Харківської області передали обвинувальний акт щодо 32-річного жителя міста Вовчанськ, який під час окупації добровільно пішов працювати у "поліцію" загарбників. Слідчі встановили, що чоловік став так званим "помічником оп...

Війна не завада: У Міноборони під час аудитів виявили порушень на понад 10 мільярдів

вівторок, 16 квітень 2024, 11:28

За підсумками внутрішнього аудиту, яке проводило Міністерство оборони України, виявлено порушення на загальну суму більше ніж 10 млрд грн. Про це в інтерв’ю "Укрінформу" повідомив заступник міністра оборони України Юрій Джигир, передають Патріоти Украї...