Третя штурмова бригада показала, як заходила на позиції окупантів під Андріївкою (відео)

У понеділок, 25 вересня, Третя окрема штурмова бригада показала, як заходила на позиції окупантів під Андріївкою, передають Патріоти України.

У каналі бригади в Youtube опублікували відеофрагмент наступальних дій бійців 3-ї роти 1-го штурмового батальйону Третьої штурмової бригади в рамках операції зі звільнення Андріївки Бахмутського району.

Після тривалих формуючих дій та підготовки бійцям 3 ОШБр вдалось пробити передові оборонні позиції ворога, які стримували наступ, та почати рух вперед.

На відео, знятому GoPro-камерами штурмовиків, видно як бійці 1 штурмового батальйону бригади просуваються лісосмугою. Вони ведуть ближній бій та зачищають ворожі бліндажі й нори. Після цього штурмовики заходять на перші вулиці Андріївки.

Нагадаємо, Збройні сили України звільнили Андріївку Донецької області від окупантів 15 вересня 2023 року.

Андріївка розташована за 10 кілометрів від Бахмута. Вона входить до Іванівського старостинського округу, який охоплює села Іванівське, Андріївка, Кліщіївка, Берхівка та селище Хромове. На кінець листопада 2022 року у всіх п'яти населених пунктах перебувало близько 1200 людей.


Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...