Третя спроба знайти себе у політиці: Вакарчук працюватиме на місцевих виборах, - нардепка "Голосу"

Лідер фракції "Голос" Святослав Вакарчук, який оголосив про складання мандата, за словами нардепки від "Голосу" Інни Совсунколеги, працюватиме в партії на майбутніх місцевих виборах, зазначають Патріоти України.

"Він залишається в партії. Він буде залишатися працювати на місцевих виборах, він не здає партійний квиток", - заявила соратниця Вакарчука у коментарі hromadske.

Совсун запевнила, що "Голос" не планував будувати лідерську партію.

"Святослав завжди казав, що він йде аби завести людей в парламент. Він завів нових людей. І це власне його головне досягнення", – заявила депутатка.

За її словами, робота у парламенті не була тим, що цікавило Вакарчука все життя.

Окрім того, заявила нардепка, у "Голосі" не задоволені рейтингом партії.

"Зі Славою в парламенті чи без, ми розуміємо, що наші рейтинги на сьогодні не є оптимальними і нам потрібно працювати над їх підвищенням і переконувати громадян, що ми хочемо працювати на їхні інтереси. Наші рейтинги сьогодні нас не задовольняють", — підсумувала Совсун.

Військовий дезертирував до росіян та став "чиновником"

понеділок, 29 квітень 2024, 22:17

Працівники Державного бюро розслідувань повідомили про підозру військовому, який самовільно залишив військову частину та перейшов на бік ворога. Імовірно, йдеться про 2022 рік, зазначають Патріоти України. "Він добровільно пішов на співпрацю з ворогом,...

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...