Третій день поспіль дим і сморід огортає Приморський район: У Маріуполі горить сміттєвий полігон, окупанти не гасять (відео)

У тимчасово окупованому Маріуполі спалахнула пожежа на полігоні для сміття. Дим огортає місто вже три доби. Про це у п'ятницю, 24 червня, повідомив у Telegram-каналі радник мера міста Петро Андрющенко. Він показав, що відбувається в Маріуполі, передають Патріоти України.

"До всіх бід Маріуполя додалася ще одна. Пожежа на законсервованому сміттєвому полігоні в районі вулиці Флотської. Третій день поспіль дим і сморід огортає Приморський район міста. Пожежа на сміттєзвалищі щомиті викидає в повітря безліч хімічної отрути, яку вдихають містяни. Жодних заходів щодо локалізації чи гасіння окупанти не вживають. Загарбники не мають потужностей для цього", – поділився Андрющенко.

Він попередив, що наслідки такої поведінки окупантів будуть катастрофічними. "Найбільш цинічна деталь – модульні будинки "живого щита" будуються в безпосередній близькості від сміттєзвалища на відстані до 1,5 кілометра. Вся турбота окупантів в одному флаконі", – обурився радник мера.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...