Третій міністр охорони здоров'я Володимира Олександровича: Народився в Росії, до медичної галузі дотепер мав такий стосунок, як Зеленський до юриспруденції

Верховна Рада України проголосувала за призначення Максима Степанова новим міністром охорони здоров'я. За нього проголосувало 246 народних депутатів. Саме час довідатись, хто такий Максим Степанов і який у нього досвід роботи у менеджменті медичної галузі, зазначають Патріоти України.

Максим Володимирович Степанов народився 18 серпня 1975 року в селі Сковородіно Амурської області, Росія. У 1998 році він закінчив Донецький Національний Медичний Університет за спеціальністю "Хірургія". А у 2004 році Степанов отримав другу вищу освіту – закінчив Київський національний університет за спеціальністю "Міжнародна економіка".

Варто відзначити, що кар'єра Максима Степанова не була пов'язана з медициною і в 1999 році він обійняв посаду заступника генерального директора ДК "Торговий дім "Газ України" НАК "Нафтогаз України". У 2001 році він перейшов на посаду заступника генерального директора ЗАТ "Промислово-фінансова компанія "Віче".

У 2003-2004 році Степанов працював в Державній податковій службі України, а у 2004 році став головою ради директорів ТОВ "Республіканський правовий союз". Там він пропрацював до 2008 року.

З 2008 по 2010 Максим Степанов обіймав посаду першого заступника голови Одеської обласної державної адміністрації (На той момент – Миколи Сердюка). Близько року (2010-2011) – посаду директора державного підприємства "Український державний центр транспортного сервісу "Ліски".

У 2011 році Степанов змінив сферу діяльності та став директором ДП "Поліграфкомбінат Україна". Це підприємство виготовляє бланки офіційних документів – паспорти, трудові, медичні книжки та інші. При Степанові було запущено виготовлення біометричного паспорта.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...