Третій удар за місяць: Окупанти атакували Київ північнокорейськими балістичними ракетами

Сьогодні вранці, приблизно о 05:00 ворог застосував балістичне озброєння для завдання ракетного удару по Києву. Це вже третій обстріл балістикою столиці у серпні з чітким інтервалом у 6 днів між кожною атакою, передають Патріоти України з посиланням на начальник КМВА Сергій Попко.

Цей удар, за попередніми даними, був практично ідентичний двом попереднім. За інформацією, яка перевіряється, росіяни знову, втретє поспіль, скоріше за все застосували північнокорейські балістичні ракети типу «KN-23». І знову сили та засоби нашої протиповітряної оборони не дозволили ворогу досягнути своєї мети і уразити Київ.

За попередніми даними балістичні ракети були уражені на підльоті до столиці.(Точну модифікацію озброєння та кількість оприлюднять у звітах Повітряні Сили).

Крім того, практично одночасно з балістикою, в бік Києва заходило кілька ударних БпЛА ворога. Але наші воїни ППО завчасно зробити так, щоб кияни не чули навіть звуків бойової роботи. Всі дрони противника були знищенні далеко за межами міста.

Станом на цю хвилину в Києві не зафіксовано руйнувань, інформації щодо потерпілих не надходило. Дані оперативного зведення оновлюються та уточнюються.

Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги. Завжди прямуйте до укриттів! Бережіть себе!", - йдеться у повідомленні.

Росіяни постійно намагаються скопіювати техніку, яка приносить успіх ЗСУ: Третя ОШБр розповіла про тактику ворога

неділя, 18 серпень 2024, 12:22

Російські окупанти постійно намагаються скопіювати техніку, яка приносить успіх ЗСУ. Цього разу вони поклали око на українські дрони, передають Патріоти України з посиланням на заяву командира підрозділу "Терра" у складі Третьої штурмової бригади Мико...

"Йому дуже важко і дуже тісно в лещатах": Існує два Дональда Трампа, - Портников

неділя, 18 серпень 2024, 11:55

Журналіст Віталій Портников вважає, що існує два Дональда Трампа Таку думку він висловив у етері "Еспресо", передають Патріоти України. "Я вважаю, що існує два Дональда Трампа, один Трамп - це Трамп політтехнологів, це людина яка уважно вивчає інструк...