Трюдо тепер не одинак: У мережі обговорюють "веселенькі" шкарпетки Байдена на офіційній зустрічі (фото)

Новообраний президент США Джозеф Байден привернув увагу користувачів мережі «нестандартними» шкарпетками. Їх він продемонстрував на офіційній зустрічі в театрі The Queen в штаті Делавер, повідомляють Патріоти України.

І хоч шкарпетки практично не дисонували за кольором із суворим темно-синім піджаком і блакитною сорочкою політика, багато хто звернув на них увагу і порівняв демократа з прем'єр-міністром Канади Джастіном Трюдо (як відомо, він перетворив свої шкарпетки на справжню фішку образу).
Політичний оглядач Bloomberg Дженіффер Епштейн згадала і Джорджа Буша, який також був відомий своїми шкарпетками.

«Я очікую офіційного обміну шкарпетками в подарунок, коли Байден здійснить свій традиційний перший міжнародний візит до Оттави», - написав один з користувачів в коментарях до її посту.

«Чоловічий одяг такий сумний. Подумайте, що б носили ці приховані павичі, якби могли», - задалася питанням іронічна Zoe Samuel.

Депортації тривають? Влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей

понеділок, 29 квітень 2024, 6:57

За даними російського видання "Важные истории", влада РФ примусово вивозить з окупованих територій недієздатних людей, до депортації причетна дитяча омбудсмен Кремля Марія Львова-Бєлова та фонд, у якому працювали майже всі її родичі, передають Патріоти...

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...