"Троянський кінь": "Я категоричний противник домовленостей з РФ. На цих переговорах нас все одно обдурять" , - Гордон закликав Зеленського відгородити Донбас, поки Україна "стає на ноги"

"Формула Штайнмаєра" - шлях до поразки, переконує Дмитро Гордон

Гордон закликав Зеленського обгородити Донбас і Крим парканом

Журналіст Дмитро Гордон закликав обгородити Україну парканом від Криму і Донбасу, щоб з окупованих територій не "просочилися" вороги. Відповідну заяву він зробив в ефірі програми "Свобода слова з Савіком Шустером" у п'ятницю, 4 жовтня, зазначають Патріоти України.

"Я категоричний противник домовленостей з Російською Федерацією. Я повторю те, що сказав уже президенту Зеленському. На цих переговорах нас все одно обдурять. Путін не стримає слово, як не тримає ніколи", – сказав він.

"У нас є Донбас і Кримце територія України. Люди, які могли щось робити, поїхали. Залишилися не друзі України. Якщо ми запустимо ворогів ще й сюди, буде крах взагалі. Тому мій рецептвідгородитися парканом і будувати економіку на решті територій, показати квітучу країну, щоб повернулися Крим і Донбас. З'єднуватись із нимисмерті подібно", – додав Гордон.

На заклик Гордона відреагував у Мережі український політолог Олексій Голобуцький: "Стену построить можно, но кто ж даст ее строить...". Інакше кажучи, стіна, як така, не врятує Україну ні від російських танків, ні від ДРГ держави-агресора.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...