Трьом депутатам Київміськради оголошено підозру в ухиленні від проходження військової служби. Обрано запобіжний захід

Суд обрав запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту трьом депутатам Київської міської ради та помічнику депутата, яких підозрюють в ухиленні від військової служби, пише Інтерфакс-Україна.

"Усім чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід – нічний домашній арешт", - заявили в ДБР.

1 серпня стало відомо, що Державне бюро розслідувань повідомило названим фвгурантам про підозру в ухиленні від несення обов’язків військової служби.

За даними слідства, всі четверо впродовж року не з’являлись на військову службу.

Повідомляється, що ці діячі "оформили відрядження до Київської військової державної адміністрації", але при цьому отримували грошове забезпечення із частини, де нібито проходили службу.

Першими про дозвіл бити західною зброєю по Росії дізнаються самі росіяни, - прессекретар Зеленського

субота, 28 вересень 2024, 20:53

Візит президента України Володимира Зеленського у США можна вважати успішним. Про це заявив прессекретар Зеленського Сергій Нікіфоров в ефірі національного телемарафону 28 вересня, його транслював телеканал "Рада", передають Патріоти України. "Вдалося ...

Енергоатом підтвердив затримання свого менеджера на хабарі, але зробив несподіване уточнення

субота, 28 вересень 2024, 20:08

Компанія Енергоатом підтвердила, що одного з її співробітників затримали на хабарі, однак заявила, що він отримав його за «сприяння у вирішенні питання» в іншій компанії, передають Патріоти України. «Завдяки злагодженій роботі правоохоронців та активно...