Трошки промахнулись: Війська Путіна атакували свій стабпункт у Курській області хімічною зброєю

У Курській області, де зараз триває спецоперація Збройних сил України, окупанти знову атакували своїх. Цього разу вони напали на стабілізаційний пункт зі своїми ж пораненими. Про це повідомили в українському телеграм-каналі "Думки фронтовика", який веде боєць Сил оборони з позивним "Тінь", передають Патріоти України.

"Р*сня активно застосовує заборонені гази. Сьогодні вони прорахувалися і закидали ними польовий стабілізаційний підземний пункт зі своїми 300-ми. Втрати визначити важко, але радіоефір розривався на високих децибелах", — розповів він.

Він також розповів, що українські захисники на Курщині зустріли "вагнерівців", але вони вже воюють не так, як було під Бахмутом.

"Вагнерів" зустріли, **ашаться добре, завдають нам втрат, але без ешелонованої підтримки мʼяса, арти та авіації, як це було в Бахмуті, не можуть нормально зорієнтуватися. Цим бійцям потрібна визначена лінія фронту, чіткі задачі та злагодження, чого зараз російська армія їм дати не може, тому попри свою невелику кількість зазнають багато втрат", — написав військовий.

Інший український військовий Станіслав Бунятов у своєму телеграм-каналі повідомив, що ЗСУ на Курщині взяли в полон ще 80 росіян.

Заради "стратегічного співробітництва": Путін прибув до Азербайджану з візитом

неділя, 18 серпень 2024, 21:58

Російський диктатор Володимир Путін вперше з початку повномасштабного вторгнення прибув із візитом до Азербайджану. Про це повідомляє служба ВВС Азербайджану, передають Патріоти України. Зазначається, що Путін перебуватиме в Азербайджані два дні - 18 т...

Українські військові скинули російський прапор у ще одному селі Курської області (відео)

неділя, 18 серпень 2024, 21:15

В неділю, 18 серпня 2024 року, морські піхотинці ЗСУ виклали відео з села Опанасівка Кореневського району Курської області Росії. Відповідний півхвилинний запис оприлюднено на офіційній сторінці у фейсбуці 36 окремої бригади морської піхоти імені контр...