Труба говорить про "прорив": У ДБР створили підрозділ для розслідування справ Майдану

У Державному бюро розслідувань створено підрозділ для розслідування справ Майдану. Про це повідомовив директор ДБР Роман Труба у своєму Telegaram-каналі, передають Патріоти України.

Труба зазначив, що після завершення Генпрокуратурою всіх процесуальних дій та передачі ДБР матеріалів кримінальних проваджень, слідчі приступлять до роботи.

"В ДБР створений підрозділ з розслідування злочинів, скоєних під час масових протестів у 2013-2014 роках", - повідомив він.

Зазначимо, що через те, що Верховна рада не проголосувала необхідні поправки в закон про ДБР, які б дозволили продовжити розслідування, слідство в справах Майдану зупиниться з 20 листопада.

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...