Труба в пошуках чергової зради 5-го президента: ДБР почало допитувати звільнених з полону моряків у справі проти Порошенка

Чергова заява "правозахисника" Портнова - чергова справа ДБР. От тільки проти самого Портнова ДБР категорично відмовляється відкривати провадження, не зважаючи на всі подання.
Роман Труба

Державне бюро розслідувань почало допитувати звільнених з російського полону моряків. Про це повідомив адвокат Микола Полозов на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

За словами правозахисника, допит моряків проходить в рамках розслідування про «Керченській інцидент», яке було відкрито за заявою колишнього заступника глави адміністрації президента Андрія Портнова.

Слід зазначити, що Портнов звинувачує п’ятого президента України Петра Порошенка і його оточення в навмисній провокації в Керченській протоці з метою введення воєнного стану та скасування президентських виборів.

Нагадаємо, екіпажі трьох українських кораблів, катерів “Нікополь” і “Бердянськ”, а також буксиру “Яни Капу” були захоплені в полон російськими прикордонниками в листопаді 2018 року. Українців заарештували за звинуваченням у незаконному перетині кордону і вивезли до Москви.

Моряки були звільнені 7 вересня 2019 року в рамках обміну з Росією за формулою “35 до 35”, при цьому кримінальні справи в їх відношенні в Росії не були закриті.

Через антисемітські гасла: Кандидатку в президенти США затримали під час пропалестинської акції

неділя, 28 квітень 2024, 20:28

Під час студентських демонстрацій в американських кампусах проти війни в Секторі Гази поліція затримала сотні людей. Серед них – кандидатка у президенти США від Партії зелених Джилл Стайн. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Прессекретар Джилл...

У Росії знищили два тепловози - ГУР Міноборони (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:44

У Росії 26 та 28 квітня невідомі спалили два тепловози, повідомляють Патріоти України. Перший тепловоз ЧМЕ-3 був знищений у Владикавказі, другий — марки 2ТЕ10М — в Оренбурзі, повідомили в ГУР Міноборони України. Українське розвідувальне відомство також...