"Трубу прорвало": "У них по 200 тисяч зарплата, а в мене 55", - Труба радиться з Бакановим щодо присвоєння собі військового звання, через заздрість до Холодницького і Ситника (аудіо)

Якщо довіряти плівкам, голова СБУ лейтенант (може за 5 місяців служби вже і підвищили) Баканов радить колезі залишатись цивільним

Люди з голосами, схожими на голоси глави ДБР Романа Труби і глави СБУ Івана Баканова, обговорюють, чи потрібно присвоювати військове звання, адже від цього залежить заробітна плата.

Як повідомляють Патріоти України, відповідний аудіозапис опубліковано в телеграм-каналі "Трубу прорвало". Запис датовано 6 вересня 2019 року.

Труба повідомляє, що зараз він готує документи про звання, які будуть у співробітників ДБР.

"У мене стоїть питання, над яким я сумніваюся, щодо мене: буду я зі званням все таки чи залишити себе, як директора, без звання", - каже Труба.

Баканов, відповідає, що краще залишитися цивільним і не брати звання. Однак Труба каже, що через це він "втрачає" в зарплаті.

"Я втрачаю в чому, втрачаю, по-перше в зарплаті. Вона в мене не така, як у Холодницького і Ситника. У них по 200 тис. зарплата, а в мене 55, у 4 рази", - заявив Труба.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...