Трудна родина: Синок Трампа познущався з Зеленського та України через рішення Байдена знятися з виборів

Недоречний сарказм тим дошкульніший, що татусь мажора та президент України днями мали дуже приязну розмову телефоном і Трамп-старший отримав запрошення в Україну. Можливо молодший останні дні дуже весело проводив час, так що аж не в курсі?

Син кандидата у президенти США від республіканців Дональд Трамп-молодший узявся насміхатися із президента України Володимира Зеленського після рішення чинного американського лідера Джо Байдена знятися з виборів. Про це свідчить допис Трампа-молодшого в Instagram, передають Патріоти України.

Син кандидата-республіканця у президенти США опублікував зображення у вигляді скриншота зі смартфона Байдена. На зображенні показані начебто 52 пропущені телефонні дзвінки від Зеленського та низка смс-повідомлень від нього.

У текстах повідомлень йдеться: "Мої гроші все ще надходять, правда? Я наляканий. Будь ласка, дайте відповідь!"

Коментуючи зображення, Трамп-молодший написав: "Смішно, і також, мабуть, правда".

Під цим повідомленням деякі користувачі розкритикували політика за його насмішки:

- "Сміх під час смертей людей може багато розповісти про вашу особистість";

- "І Путін, мабуть, робить те саме з вашим батьком!"

ТСН

"Найважливіше тут": Командувач США розповів, коли українські пілоти на F-16 отримають перевагу в повітрі

понеділок, 22 липень 2024, 16:48

Буде потрібен час, щоб мати можливість ефективно експлуатувати літак за наявності достатньої кількості персоналу та необхідної логістичної підтримки, передають Патріоти України. Як пише Aviation Week, неминуче прибуття F-16 в Україну не стане "срібною ...

"Про це згадував і президент України": ЗСУ можуть цього року заблокувати окупований Крим, - експерт

понеділок, 22 липень 2024, 16:30

Директор інформаційно-консалтингової компанії Defense Express Сергій Згурець заявив в ефірі телеканалу "Еспресо", що цей рік не пов'язаний з масштабними наступальними діями українських військ. Військове керівництво зазначало, що необхідно провести стра...