Труп пілота вже винесло на пляж у Кирилівці: Російський Ка-52 "скупався" в Азовському морі

В окупованій Кирилівці Запорізької області 20 квітня розбився російський вертоліт Ка-52, одного пілота ліквідовано. Це підтверджує мер Мелітополя Іван Федоров та повідомляє подробиці з посиланням на очевидців "РІА Мелітополь", передають Патріоти України.

"Пляжі тут такі привабливі, що не встояв навіть рашистський вертоліт - і з розгону так приземлився, що й частин не збереш. Та і пілот буквально втратив голову від краси Азовського узбережжя. Такий курортний сезон нам подобається. Давайте ще", - написав Федоров.

Тіло ворожого льотчика винесло на центральний пляж Кирилівки, інформує "РІА Мелітополь".

За словами очевидців, два вертольоти кружляли над морем у районі бази відпочинку "Золотий берег". Через туманну погоду один з російських Ка-52 не впорався з керуванням і самоліквідувався.

Другий вертоліт ще кружляв над "братиком", а потім полетів у напрямку Криму. Це підтверджує і допис рашистського Telegram "Fighterbomber". Сьогодні там опублікували пост з траурною присвятою і чорно-білим фото Ка-52 з традиційним у таких випадках підписом "Вічного польоту, брати". Це може натякати на те, що загинув не один, а одразу обидва пілоти.

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...