"Трупи "мобіків" "відвантажують пакетами": Окупант поскаржився дружині на неймовірні втрати (аудіо)

Російський окупант, який воює проти України в районі Кремінної (Луганська область), поскаржився на нездійсненні завдання керівництва й великі втрати. Намагаючись захопити якийсь елеватор, група російських військових в один момент втратила 17 мобілізованих, а новий офіцер – який до цього все життя пропрацював виконробом – просто втік. Про цей випадок у телефонній розмові з жінкою розповів один із військовослужбовців країни-агресорки. Перехоплення дзвінка опублікувала в YouTube пресслужба СБУ, передають Патріоти України.

"ЗСУ так "насипає" р**истам, що вони втрачають надію навіть на східному фронті, де зосередили найбільше сил", – зазначили у Службі безпеки України. Росіянин скаржився на реалії війни, а його співрозмовниця лише повторювала: "Та що ти кажеш таке?" – або ж мовчала в трубку.

Чоловік сказав, що вони трупи "мобіків" "відвантажують пакетами". "Пакетами! Ти уявляєш?! Не по одній людині. 17 осіб на день", – заявив загарбник.

Він згадав, як по їхній же позиції вистрілили свої ж – у російської артилерії було погано з наведенням. Також окупант сказав, що всі речі в них сирі та брудні, нічого немає – навіть води, бо її не підвозили вже третій день.

Група, в якій воює росіянин, здійснювала спроби наступу. За його словами, українські війська знаходяться попереду, праворуч і ліворуч, але відводити російських військових ніхто не збирається. Чоловік не впевнений, що виживе.

"Офіцер каже: "Треба елеватор брати". А як його брати, коли три кулемети? А він: "Команда була брати". 17 людей поклали мобілізованих... Тільки встали з поля. а його і немає їх*я. Він уже у*бав уперед нас на пів кілометра назад", – розповів учасник путінської "СВО".

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...