Трускавець 2.0: Наприкінці жовтня партію "Слуга народу" очікують великі метаморфози

У партії планують вдосконалити статут і замінити главу політсили.

Олександр Корнієнко. Фото: mind.ua.

Партія "Слуга народу" планує провести наприкінці жовтня з'їзд. На порядку денному - зміна глави політсили і зміна статуту. Про це в інтерв'ю заявив перший заступник глави фракції "Слуга народу" у Верховній Раді Олександр Корнієнко, інформують Патріоти України.

"Наприкінці жовтня буде з'їзд", - сказав він. "Накопичилися питання різні, які треба терміново вирішити. Є юридичні питання. У нас є заява глави партії про те, що він хоче скласти повноваження. Таку заяву може прийняти тільки з'їзд партії", - розповів політик.

Крім того, за словами Корнієнка, планують вдосконалити статут партії. Зараз главою партії "Слуга народу" є Дмитро Разумков, голова Верховної Ради IX скликання.

"Проблема в тому...": Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту без прикриття іншими ЗРК, - експерт

середа, 24 квітень 2024, 16:22

Системи Patriot не можна використовувати для захисту лінії фронту, не прикриваючи їх іншими зенітно-ракетними комплексами. Такою думкою в ефірі телеканалу FREEДОМ поділився військовий аналітик, ветеран російсько-української війни Олексій Гетьман, пере...

Уже сам факт "зіпсував" все: Опозиціонер розповів, що найбільше налякало Путіна перед інавгурацією

середа, 24 квітень 2024, 15:57

У Росії 7 травня 2024 року запланована інавгурація Владіміра Путіна. На цю подію у російської пропаганди були великі плани, але Україна отримає довгоочікувану військову допомогу від США - 61 мільярд доларів, що може змінити ситуацію на фронті, передаю...