"Три години "прасували": У мережу потрапила розмова про втрати окупантів від точної роботи ЗСУ. Перехоплення

Російські окупаційні війська продовжують зазнавати величезних втрат особового складу на війні в Україні. При цьому росіяни розповідають своїм родичам-окупантам, що підрозділи армії РФ годинами "прасують" українські військовослужбовці, передають Патріоти України.

Більше того, у РФ скаржаться на випадки крадіжок серед російських командирів. Про це свідчить аудіоперехоплення, яке є у розпорядженні "Обозревателя".

Росіянка по телефону благає окупанта не повертатися на фронт, бо путінські війська зазнають величезних втрат. У телефонній розмові жінка поскаржилася, що над загарбниками літав безпілотник і Збройні сили України годинами скорочували чисельність путінської армії.

"Саша сказав, щоб ти не повертався, бо там жо*а повна, їх щодня обстрілюють, якщо в тебе є можливість, то не повертайся. Ось він розповів, як вся справа була, над ними там дрон літав, а вони думали, що це наш дрон літає, тому що по рації ніхто нічого не говорив, а виявилося, що це дрон український, коротше їх там засікли і три з половиною години їх там прасували", – скаржиться росіянка.

Також вона додала, що на місці, де ЗСУ влаштували масову демілітаризацію армії РФ, окупанти тепер ходять відкопувати трупи і речі, що залишилися.

Крім того, громадяни держави-терориста скаржаться на недбалість командування армії РФ. При цьому офіцери займаються крадіжками та відбирають у своїх підлеглих посилки, які їм надсилають з дому.

"Саша каже про командира, нового командира дали, він прийшов, добу пробув і втік, зібрав речі та поїхав. Ось такі командири. І Ольга каже, відправила посилку коротше туди, ну ось цей мужик, який я казала, він довіз, віддав якомусь командиру, і посилка зникла", – видала в розмові росіянка.

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...