Три країни НАТО проти допомоги Україні, - Столтенберг

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що, незважаючи на нову політичну позицію Угорщини, Словаччини та Нідерландів, члени Альянсу не припинять допомогу Україні, передають Патріоти України.

Як пише Political Lore, про це він заявив, відповідаючи на питання про позицію НАТО щодо допомоги Україні, враховуючи той факт, що Словаччина, Нідерланди та Угорщина змінюють свою риторику.

"Члени НАТО надають передові ракети, системи ППО, сучасні бойові танки – це все приклади значної сучасної допомоги... Допомога надається Україні, тому що це в інтересах нашої безпеки. Я впевнений, що союзники по НАТО продовжать надавати істотну і значиму підтримку Україні", - заявив Столтенберг.

Як приклад рішучості країн-членів НАТО і далі надавати допомогу українській владі він зазначив, що Німеччина і Нідерланди нещодавно заявили про готовність надати $10 мільярдів виплат, а союзники по НАТО нададуть додаткові системи ППО.

"Також в Україну йде постійний приплив боєприпасів і зброї. Звичайно, існує гостра необхідність у великих обсягах допомоги, але союзники не тільки на словах, а й на ділі демонструють, що будуть продовжувати надавати допомогу Україні", - додав генсек Альянсу.

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...

Москва в паніці надзвонювала в Вашингтон: Пентагон відмовив Україну від секретної спецоперацію на території Росії, — NYT

субота, 27 липень 2024, 13:01

ЗСУ нібито збиралися провести операцію в глибокому тилу ворога. З цього приводу міністр оборони РФ телефонував главі Пентагону, що, як зазначають американські журналісти, досить незвично. На початку липня міністр оборони США Ллойд Остін отримав проханн...