Три погрози, які Путін заховав за своїм "ми ще навіть не починали", - Петро Олещук

"Коли бункерний дід ляпнув щось, що "вони ще і не починали", усі подумали, що мова про чергові військові дії, і це викликало здивування. Що вони ще можуть запропонувати?" - пише політолог Петро Олещук на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Далі підвищувати вік "служби за контрактом" і саджати завербованих "дідів" на розконсервовані танки Т-62? Мобілізувати зеків? Чи перейти все ж до форм загальної мобілізації? Більше ракет? Білоруський "дуче" зі своєю армією… Так, це все буде, але ймовірно, що "не починали" стосується передусім таких напрямків.

1) Корумпування політичних еліт на Заході.

2) Інформаційні спецоперації на Заході та в Україні з метою сіяння зневіри, паніки, небажання продовжувати війну, просування тез про припинення постачання зброї в Україну.

3) Ресурсний тиск, газовий шантаж тощо.

Золотий час ЗСУ

Українці можуть дуже ефективно використовувати сучасну західну зброю, що довели своїми діями. Очевидний висновок, до якого мають прийти на заході, – такої зброї треба набагато більше, і це має забезпечити підсумкову військову перемогу України. Жодних емоцій – лише факти.

У кремлі це теж розуміють, тому, очевидно, почали вкидати усі наявні ресурси (а вони у них у фінансовому плані майже безмежні) на просування потрібних наративів. "Корисні ідіоти" в Україні безкоштовно підпрацьовують у масовці цієї спецоперації, слугуючи інформаційним відлунням для ворожої пропаганди.

Усім їм варто ввімкнути мозок і побачити, що останні тижні українська армія працює найефективніше за всю свою історію. І це дозволяє сподіватися, що ефективність лише зростатиме, наближаючи підсумкову перемогу над ворогом. Столітнім, страшним і лютим ворогом, який хоче знищити нас усіх.

Значить, нинішню лінію (більше зброї від партнерів, більше снарядів, більше усього найсучаснішого) треба продовжувати, не допускаючи затримок або інших форм затягування процесу. Зараз якраз ситуація, коли все чорно-біле, все максимально просто. Ти за зброю для України – ти за Україну. Ти проти зброї для України – ти ворог України".

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...