Три постріли - і всі з результатом: Захисники України показали, як нищать окупантів і ворожу техніку (відео)

Українські військові продовжують успішно знищувати ворога з усіх напрямків бойових дій. У мережі з'явилися вражаючі кадри ліквідації ворожої техніки та солдатів армії РФ бійцями 3-ї окремої штурмової бригади, передають Патріоти України.

Напрямок, на якому діяли українські захисники, невідомий. Відео було опубліковано в Telegram-каналі політичного діяча Андрія Білецького."Минометний розрахунок 3ОШБр за три постріли знищує ворожі позиції та двохсотить росіян", – написав Білецький.

а кадрах можна помітити ворожу піхоту, яка поспішила втекти від влучних ударів ЗСУ. Після того як Бійці 3-ї окремої штурмової бригади помітили супротивника, вони завдали трьох вражаючіх ударів. В результаті успішних пострілів було знищено і техніку російських загарбників, і живу силу.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...