"Три рази стріляли, а він йде": Окупант поскаржився на непереможних воїнів ЗСУ. Перехоплення

Російські окупанти визнають міць української армії, яка дає їм потужну відсіч на фронті. Вони називають воїнів ЗСУ непереможними, яких навіть кулі не зупиняють. Таке зізнання в розмові з дружиною чи подругою зробив один із військовослужбовців ЗС РФ, передають Патріоти України.

Перехоплення опублікувало Головне управління розвідки Міноборони УкраїниПід час бесіди загарбник розповідає про жах, який коїться там, де він перебуває. А його співрозмовниця зі "щирим" здивуванням запитує, мовляв, якщо російська авіація "така модна", то чому це вона не може "розбити позиції ЗСУ".

"Стріляли в нього три рази, а він йшов на нас, пох*уй взагалі. Ми в нього ріжок всадили, а він іде. Падає, встає і йде", – переповів ошелешений окупант такій же здивованій співрозмовниці розповідь про непереможних воїнів ЗСУ.

"Якщо розглядати літню кампанію": Полковник ЗСУ назвав два українських міста, які під загрозою окупації

четвер, 18 квітень 2024, 18:22

Під час літнього наступу Росія, ймовірно, зосереджуватиме свої головні зусилля у напрямку Часового Яру й Покровська. Таку думку висловив військовий експерт, полковник ЗСУ, речник Генерального штабу ЗСУ (2014-2017 рр.) Владислав Селезньов в етері телека...

Дуже бояться: Британська розвідка пояснила, як зміна командування вплинула на діяльність флоту РФ

четвер, 18 квітень 2024, 17:50

Після заміни командувача у березні 2024 року Чорноморський флот РФ проявляє найменшу активність від початку повномасштабного вторгнення. Про це повідомляє міністерство оборони великої Британії із посиланням на дані розвідки, передають Патріоти України....