Три вагони на 160 осіб: Окупанти запускають залізничне сполучення Мелітополя з Кримом

Російські окупанти, які захопили частину Запорізької області, налагоджують логістику. Про це заявив так званий «глава» окупованого Росією Криму Сергій Аксьонов, передають Патріоти України.

Між півостровом та окупованими територіями Херсонської та Запорізької областей з 1 липня почне курсувати пасажирський потяг. Окупаційна влада планує запустити три вагони на 160 пасажирів в один і інший бік. Згодом кількість вагонів залежатиме від пасажиропотоку.

Мелітопольцям, які планують скористатися залізничним транспортом, необхідно враховувати потенційну небезпеку. Цією ж гілкою з півострова рухаються склади зі зброєю та боєприпасами, які є військовою метою, попереджають українські військові.

Крім того, Аксьонов анонсував розширення пропускних пунктів на кордоні з Кримом. Як відомо, людям, що в'їжджають і виїжджають з півострова, доводиться стояти в чергах цілодобово. Колаборант обіцяє, що з 1 липня час очікування проїзду буде не більше 4 годин.

"Занадто багато всього": Війна закінчиться, коли Путін зрозуміє, що не зможе виграти, - американський генерал

четвер, 2 травень 2024, 15:50

Війна в Україні закінчиться тоді, коли Путін зрозуміє, що не може перемогти. Для цього західні партнери мають об'єднати всі можливі зусилля у допомозі нашій державі. Про це заявив американський генерал Бен Ходжес, передають Патріоти України. "Тому ми п...

"Нічого не виключаю, Росія не може перемогти":: Макрон виступив із новою заявою щодо введення військ в Україну

четвер, 2 травень 2024, 15:44

Президент Франції Еммануель Макрон не виключає відправлення військ в Україну, оскільки його головна стратегічна мета: Росія не може перемогти, передають Патріоти України з посиланням на The Economist. "Як я вже сказав, я нічого не відкидаю (зокрема, вв...