Трибунал чекає і на нього: Лукашенко назвав вбивства росіянами в Бучі "британською спецоперацією"

Жорстокі вбивства окупантів у Бучі, де людей по звірськи закатувати путінські армійці, білоруський диктатор назвав мовляв "британською спецоперацією". Таку заяву Лукашенко зробив на спільній пресконференції з Володимиром Путіним 12 квітня, передають Патріоти України.


Крім того, білоруський диктатор, який фактично є співучасником злочинів Путіна в Україні, стверджує, що начебто має якісь "докази", які, мовляв, можуть це підтвердити. Утім, наразі він їх не повідомив, а лише сказав, "якщо буде треба".

"Ми це обговорювали. Усі кричать: треба було запровадити черговий пакет (санкцій – ред.), це відомо. Ми сьогодні докладно обговорювали "психологічну спецоперацію" у Бучі, яку провели англійці. Якщо вам треба адреси, паролі, явки, на чому приїхали, то ФСБ РФ може надати цю інформацію, якщо ні, то ми можемо в цьому плані допомогти", - заявив Лукашенко.

Також маріонетка Путіна за прикладом свого кремлівського наставника виступив із критикою США. Він переконує, що буцімто Штати "підштовхують" Польщу та Прибалтику до протистояння з Білоруссю.

Слід зауважити, що саме через південні кордони Білорусі частина російських військових потрапила до України під час повномасштабного вторгнення і увійшла до Бучі. Після захоплення окупантами Бучі Київської області, туди вдерлися й кадирівці. Вони разом із росіянами вчиняли численні звірства щодо мирних людей.

Людей не просто вбивали окупанти, вони з них знущалися із надзвичайною жорстокістю - громадянам відрізали вуха, вибивали зуби, розстрілу у потилицю, вчиняли насилля щодо жінок тощо. За розповіддю одного із місцевих, в останній тиждень окупації кадирівці вбивали всіх зустрічних мирних жителів.

"Мета цього саміту - об'єднати країни": Кулеба пояснив, чому Росію не кличуть на саміт миру

четвер, 2 травень 2024, 11:30

Голова МЗС України Дмитро Кулеба заявив, що Росію не запрошено на Глобальний саміт миру, адже сідати за нею стіл переговорів немає сенсу. Від РФ неможливо буде домогтися сумлінних дій.Про це міністр сказав у інтерв'ю Foreign Policy, передають Патріоти ...

Ворога чекає лише смерть: Сирський показав відео знищення окупантів на фронті в Україні (відео)

четвер, 2 травень 2024, 11:27

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав відео знищення росіян на фронті в Україні, передають Патріоти України. Відео знищення ворога показав командувач Сухопутними військами Олександр Сирський. "Невпинна бойова робота Сил оборони України - вор...