Тричі воював у Сирії: В Україні ліквідували російського підполковника (фото)

Збройні Сили України ліквідували чотирьох російських командирів. Серед вбитих в Україні окупантів виявився підполковник ЗС РФ Дінар Хаметов, який воював у Сирії. Про загибель Хаметов повідомляють у російських соцмережах та ЗМІ. Також ліквідацію російського командира 9-го квітня підтвердили українські військові, передають Патріоти України.

Дінара Хаметова 8-го квітня поховали під Казанню. У Росії воєнного злочинця посмертно нагородили орденом "Мужності".

Ліквідований підполковник Хаметова був командиром дивізіону 200-ї мотострілецької бригади 14-го армійського корпусу Північного флоту.

Він тричі був у відрядженнях у Сирії, де Росія разом з диктатором Башаром Асадом також жорстоко вбиває мирних людей. Кожне відрядження Хаметова тривало пів року. В Україні терористу з Росії не вдалося протриматися довго.

Хаметов став четвертим старшим офіцером з Республіки Татарстан, якого ліквідували ЗСУ. Українські захисники знищили трьох підполковників та одного полковника.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...