"Тримайтесь подалі від воєнних злочинців і техніки": У ГУР заінтригували порадою для росіян на 9 травня

"Тримайтесь подалі від воєнних злочинців і техніки": в ГУР заінтригували порадою для росіян на 9 травня

У Головному управлінні розвідки порадили росіянам не йти на парад 9 травня і взагалі триматися подалі від військової техніки. Це стосується й інших днів року. Про це заявив представник ГУР Андрій Юсов у коментарі "Обозревателю", передають Патріоти України.

За його словами, Україна володіє усією інформацією щодо всіх заходів окупантів 9 травня, включно із заходами з безпеки, маршрутами та розсадженням охорони головних особистостей воєнних злочинців РФ.

"Звичайно, якщо говорити про якісь акценти чи поради, то, думаю, що пересічним росіянам, цивільним, мирним жителям, які не пов'язані з воєнними злочинцями, які не пов'язані з воєнними злочинами та агресією Росії проти України, варто всі дні, як, власне, і всі прийдешні, уникати присутності та знаходження поряд із воєнними злочинцями і поряд із військовими об'єктами, які можуть використовуватися в агресії так званої Російської Федерації проти України", – заявив Юсов.

Представник ГУР зауважив, що справедливе покарання знайде воєнних злочинців РФ будь-коли, а Україна робитиме все, щоб захиститися від агресії країни-окупанта.

Росіяни бояться "бавовни" 9 травня, тому масово скасовують традиційні заходи. Без парадів це сакральне свято цього року пройде і в Курській і Бєлгородській народних республіках. А у Санкт-Петербурзі скасували на святковому параді авіацію.

Натомість у Москві парад відбудеться. Там вже готуються до нього, закриваючи небо над Красною площею.

Голова МЗС Латвії пробігла півмарафон заради збору коштів на дрони для захисників України

неділя, 19 травень 2024, 21:17

Міністерка закордонних справ Латвії взяла участь у Ризькому марафоні задля збору коштів на дрони для України, та подолала дистанцію півмарафону – 21 кілометр. У суботу Байба Браже оголосила, що зареєструвалася на дистанцію 21 км, що буде першим її півм...

"Постраждали 13 людей": У міноборони РФ заявили про обстріл Білгородщини

неділя, 19 травень 2024, 20:54

Російське міністерство оборони заявило про нібито знищення 4 повітряних засобів над Білгородською областю. Водночас відомо про буцімто 13 постраждалих. Про це повідомляє міноборони РФ, передають Патріоти України. "Близько 19:00 мск припинено чергову сп...