Тримали жінку, поки заштовхували чоловіка в бус: У Львові черговий скандал із ТЦК (відео)

У Львові нібито працівники ТЦК силоміць заштовхали чоловіка в бус та вибили із рук телефон у жінки. Відповідне відео з’явилося в соцмережах, передають Патріоти України.

Відомо, що інцидент стався ввечері 21 листопада на вул. Гавришкевича. У чоловіка з жінкою виник конфлікт із п’ятьма чоловіками у військовій формі. Зокрема, під час нього особи у військовій формі «запакували» у червоний автомобіль та поїхали.

Тим часом жінку, яка намагалася «відбити» чоловіка, силоміць утримували інші особи у формі. На відео видно, як працівники ТЦК нецензурно висловлювалися до неї, а один з чоловіків вибив з її рук телефон. Далі особи сіли у білий бус та поїхали.

Зранку 22 листопада пресслужба Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки відреагувала на інцидент. Вони написали, що між особами у військовій формі та цивільним населенням «виник конфлікт».

Там зазначили, що вони перевірятимуть причетність до цієї події працівників ТЦК та з’ясовуватимуть всі деталі цього випадку.

Можна рятувати сотні, якщо не тисячі життів на місяць: Україна запустила в серійне виробництво робота Ratel Н для евакуації поранених з поля бою

субота, 27 липень 2024, 15:00

Робот Ratel Н розробки Brave1 може транспортувати одразу двох поранених, він уже пройшов польові випробування та запущений у серійне виробництво. Про це розповів міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передають Патріоти України. "Ratel Н розро...

Шалені підйомні вже не ваблять потенційних 200-х: Росія має серйозні проблеми з набором нових контрактників - ГУР

субота, 27 липень 2024, 14:15

Росія нині має серйозні труднощі з виконанням плану набору нових контрактників. Про це заявив речник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в ефірі телемарафону Єдині новини, передають Патріоти України. Таким чином розвідник про...