"Тримати багато людей там важко": У ЗСУ допустили виведення військ із Бахмута

Сили оборони України можуть залишити охоплене боями місто Бахмут Донецької області з міркувань безпеки. Про це повідомив речник Східного угруповання військ Збройних сил України Сергій Череватий, передають Патріоти України.

Як зазначив Череватий, ситуація у місті залишається складною. У Бахмуті залишилася лише маленька ділянка під контролем українських військових, яку легко обстрілювати.

"Тримати багато людей там важко. Тому ясно, що рано чи пізно з міркувань безпеки ми звідти вийдемо", — заявив Череватий.

Спікер також додав, що натомість Сили оборони України проводять операцію з оточення міста, про захоплення якого 20 травня повідомив голова ПВК "Вагнер" Євген Пригожин. "У нас триває інша операція щодо оточення міста, і ми досить непогано в цьому плані рухаємося, — зазначив Череватий.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...

Зібрались на Олімпіаду-2024: Франція відмовилась акредитувати російських "волонтерів"

вівторок, 30 квітень 2024, 22:32

Французька влада відхилила акредитаційні заявки на Олімпіаду-2024 від росіян, які хотіли поїхати на Ігри як волонтери. Про це повідомляє російське пропагандистське видання ТАСС, передають Патріоти України. "Я отримала від оргкомітету офіційний лист, в ...