Тривала близько години: ЗСУ дали "відповідь" армії РФ під Шумами за загиблого військового

В цілому ситуація на фронті йде до серйозного загострення.

Сьогодні, 2 лютого, під Торецьком ворожим снайпером був убитий військовослужбовець ЗСУ. Бойовики у відповідь заявили, що це "постановка". Офіційну заяву "представництва "ДНР" в СЦКК" поширили сепаратистські ресурси, передають Патріоти України.

Представник "ДНР" Олексій Ніконоров в ході відеоконференції з Києвом заявив: "Це провокація і постановка". Блогер E-3 AWACS запевняє, що ЗСУ у відповідь на загибель побратима завдали удару по терористах. "Пару годин тому наші накидали потужну відповідь з боку Шумів за убитого воїна. Все тривало близько години", - повідомив E-3 AWACS.

В цілому ситуація на фронті йде до серйозного загострення. Останнім часом там все частіше фіксують зриви перемир'я гібридною армією РФ. Москва, очевидно, готується до ескалації. Так, за даними Головного розвідуправління Міноборони України, Москва посилює артилерію на фронті, а також стягує на передову важку техніку.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...