Триватиме менше доби: Тайванські ЗМІ розкрили деталі візиту Пелосі до Китайської Республіки

Спікерка Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі відвідає Тайвань завтра ввечері. Про це повідомляє тайванський новинний телеканал TVBS News, передають Патріоти України.

Очікується, що Пелосі прибуде на Тайвань о 22:30 2 серпня (17:30 за київським часом) і залишиться там на ніч. Вона і члени делегації Конгресу США зупиняться в готелях Grand Hyatt і Marriott. Вранці 3 серпня планується зустріч з першою жінкою-президентом та чинною президенткою Тайваню Цай Інвень, а також відвідування Законодавчого юаня - однопалатного законодавчого органу Китайської Республіки.

Пелосі, як очікується, залишить Тайвань близько полудня в середу, 3 серпня. У понеділок, 1 серпня, Пелосі прибула з візитом до Сінгапуру. В рамках її турне по Азії, згідно з офіційними заявами, заплановані також візит до Малайзії, Японії і Південної Кореї. Станом на вечір понеділка візит на Тайвань залишається непідтвердженим.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...