"Тривожно якось": Пропагандист Соловйов розмріявся про застосування Росією "кліматичної зброї" (відео)

Одіозний російський пропагандист Володимир Соловйов поскаржився на черговий напад тривоги через кричуще становище російської окупаційної армії. Однак цього разу він почав лякати весь цивілізований світ не ядерною, а кліматичною зброєю, передають Патріоти України.

Маячні думки кремлівського пропагандиста підтримав російський метеоролог Євген Тишковець, який заявив, що у РФ є "можливості та розробки". Фрагмент пропагандистського шоу опубліковано в Telegram.

Соловйов, який на тлі провалів та величезних втрат російської армії в Україні традиційно лякає світ ядерною зброєю, цього разу вирішив розповісти про кліматичну загрозу. Пропагандист видав, що настав час "включати" кліматичну зброю.

"Тривожно якось, тривожно. Настав час включати кліматичну зброю", – видав пропагандист. Співрозмовник Соловйова метеоролог Євген Тишковець заявив, що роботи над такою зброєю нібито вже йдуть і РФ має можливість занурити цілі країни в темряву.

"Я давно вже виступаю за те, щоб ми відновили ці роботи для того, щоб у нас був порівняний за масштабом з ядерною зброєю вплив кліматичних засобів, для того, щоб унасєкомити деякі держави з погляду занурення їх у непроглядну темряву. Такі можливості насправді є, розробки є, треба все це піднімати", – заявив метеоролог.

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...

Скандал не стихає: У Польщі знову пригрозили блокувати Україні вступ до ЄС через питання Волинської трагедії

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:25

Голова Польської селянської партії, міністр оборони країни Владислав Косіняк-Камиш заявив, що блокуватиме вступ України до Євросоюзу, допоки не вирішиться питання ексгумації і пам’яті жертв Волинської трагедії. Про це повідомляє Wirtualna Polska, перед...