"Тривожно якось": Пропагандист Соловйов розмріявся про застосування Росією "кліматичної зброї" (відео)

Одіозний російський пропагандист Володимир Соловйов поскаржився на черговий напад тривоги через кричуще становище російської окупаційної армії. Однак цього разу він почав лякати весь цивілізований світ не ядерною, а кліматичною зброєю, передають Патріоти України.

Маячні думки кремлівського пропагандиста підтримав російський метеоролог Євген Тишковець, який заявив, що у РФ є "можливості та розробки". Фрагмент пропагандистського шоу опубліковано в Telegram.

Соловйов, який на тлі провалів та величезних втрат російської армії в Україні традиційно лякає світ ядерною зброєю, цього разу вирішив розповісти про кліматичну загрозу. Пропагандист видав, що настав час "включати" кліматичну зброю.

"Тривожно якось, тривожно. Настав час включати кліматичну зброю", – видав пропагандист. Співрозмовник Соловйова метеоролог Євген Тишковець заявив, що роботи над такою зброєю нібито вже йдуть і РФ має можливість занурити цілі країни в темряву.

"Я давно вже виступаю за те, щоб ми відновили ці роботи для того, щоб у нас був порівняний за масштабом з ядерною зброєю вплив кліматичних засобів, для того, щоб унасєкомити деякі держави з погляду занурення їх у непроглядну темряву. Такі можливості насправді є, розробки є, треба все це піднімати", – заявив метеоролог.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...