"Тривожно в країні": Скабєєва поскаржилася на проблеми на фронті і заявила, що Росію хочуть "усунути" (відео)

На тлі терористичного акту Росії на Каховській гідроелектростанції та регулярній "бавовні" у Білгородській області самої РФ засумувала навіть віддана режиму Кремля пропагандистка Ольга Скабєєва. Вона зауважила, що окупанти останнім часом не тішать її публіку навіть уявними успіхами, а в країні стало дуже тривожно, передають Патріоти України.

"Тривожно в країні, тривожно..", - дійшла невтішних висновків ведуча скандального телешоу, яке транслює федеральний канал. Черговий політолог, запрошений до студії, намагався якось відволікти пропагандистку тим, що просто у Заходу поставлене завдання відібрати у Росії окупований Крим, але його наміри увінчалися успіхом (щоб подивитися відео, доскрольте сторінку до кінця).

"Та не Крим їм потрібен!, - вибухнула Скабєєва. - Їхня мета це змучена, недієздатна Росія, яка не зможе розвиватися. Вони хочуть нас усунути, як геополітичного противника. Причому, судячи з усього, поки це їм вдається".

"Я ніколи не жалкую про минуле": Буданов пояснив свою заяву про ЗСУ в Криму

вівторок, 23 квітень 2024, 8:24

Начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов розповів, що на нього планують черговий замах в інтересах росіян, передають Патріоти України. Пряма мова: Там вони зараз планують дещо (замах - ред.), але, як і минулі рази, все в них не вийде... ...

Засоби ППО та снаряди: Міноборони Швеції просто зараз поставляє Україні рекордну партію зброї

вівторок, 23 квітень 2024, 8:05

Парламент Швеції минулого місяця ухвалив фінансування нового пакета допомоги для України в обсязі 650 мільйонів євро, він передбачає постачання систем протиповітряного захисту та артилерійських снарядів, які надходять в Україну просто зараз. Про це нап...