"Цар-батюшка" приїхав провідати: У Кемерові перед візитом Путіна людей змусили драїти ганчірками асфальт (відео)

На Кузбасі в місті Кемерово перед приїздом 6 липня президента Російської Федерації Володимира Путіна людей змусили мити асфальт і бордюри. Відео опублікував у своєму телеграм-каналі один з місцевих жителів, повідомляють Патріоти України.

"У Кузбасі "знаменна" дата - Кузбасу виповнилося 300 років! Дорослий вже який, і цар батюшка його приїхав провідати. Чому "цар-батюшка"? - А хіба щось змінилося за стільки століть? Всі російські класики писали про подібне ставлення, коли "цар приїжджав, і всі холопи тремтіли" - інакше це і не назвеш.

Підготовка почалася заздалегідь: змусили людей стригти газони, МИТИ АСФАЛЬТ і бордюри ганчірками. Загалом, очевидний абсурд... Маршрут, як я розумію, тільки по хороших районах. Ну, й справді, не гоже государю бачити розвалений центр міста, жахливі будинки", - написав місцевий житель.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...