Цар "подбав про народ": У Геленджику через "палац Путіна" знесли дитячий табір

У селі Прасковєєвка під Геленджиком через "палац Путіна" знесли дитячий табір, а на його місці побудовали чотири шале з віп-театром. Про це повідомило в середу, 17 березня, агентство з розслідувань видання "Проект", передають Патріоти України.

Як пояснює видання, дитячий табір в Прасковєєвці на узбережжі Чорного моря існував з 1968 року. Спочатку він називався "Золота поляна" і був відомчою базою відпочинку НДІ СНІІП, в 2000-х його перейменували в "Золоту лозу". Остання дитяча зміна в цьому таборі була влітку 2017-го року.
Шале з віп-театром
У тому ж році табір був виставлений на продаж як непрофільний актив. 19 грудня 2017 року його за 66 млн рублів продали компанії "Лазурна ягода", яку опозиціонер Олексій Навальний пов'язує з "палацом Путіна" в Геленджику. Один з будівельників, що працюють на цьому об'єкті майже два роки, розповів "Проекту", що на місці табору практично добудували чотири шале, в одному з яких буде віп-театр.
Розслідування заснованого Навальним Фонду боротьби з корупцією (ФБК) про "палац Путіна" вийшло 19 січня. Навальний оцінив витрати на будівництво резиденції в 100 млрд руб. Коментуючи фільм, випущений командою Навального, прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав його "нісенітницею і компіляцією", а сам Володимир Путін пізніше заявив, що ні йому, ні його родичам не належить нічого із переліченого в матеріалі. 30 січня мільярдер Аркадій Ротенберг назвав себе бенефіціаром проекту і заявив, що будує там апарт-готель.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...