"Царь-то ненастоящий!": Путіну "напророкували" сумне майбутнє

Кремлівський механізм правління впаде, як тільки з нього вийде президент Росії Володимир Путін. Таку думку висловив російський журналіст Дмитро Травін у своїй статті для Republic, повідомляють Патріоти України.

"У путінську систему закладені механізми, що підривають стабільність. З великим ступенем ймовірності вони викличуть боротьбу у той момент, коли Путіна вже не буде, а новий лідер ще не з'явиться", – написав він.

При це відзначається, що не варто зараз говорити про найближчі путінські роки. Непомірний ентузіазм, швидше за все, буде не раз ще розбиватися об "кремлівську стіну", пише Травін. "Припущення ніби путінський політичний режим може легко відтворитися без свого засновника, дуже суперечливе", – пише він.

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...

"Здавайте паспорт та залишайтесь в іншій країні": Нардепка Безугла зробила нову скандальну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 21:44

Народна депутатка Мар’яна Безугла закликала українців за кордоном виконувати свій обов’язок. В іншому випадку - відмовлятися від громадянства. Про це вона заявила в ефірі проєкту "Тема з Мосейчук", передають Патріоти України. "Якщо ви не бачите себе ук...