"Цар" вже не жилець? Москва налякана "тренуваннями похорону Путіна"

З брами Кремля вже не перший раз виїжджає караул з домовини на артилерійському лафеті. Репетиція церемонії рухається визначеним маршрутом. З мешканцями навколишніх будинків "компетентні органи" проводять попереджувальну роботу.

Вчора не в перший раз за останній тиждень жителі будинків, близьких до Боровицьких воріт Кремля, прозваних «евакуаційними», спостерігали дивну картину: вивезення ящика з кришкою червоного дерева, прикрашеною ажурним литвом з бронзи, а з боків чотири ручки, покриті фрітованною глазур'ю, інформують Патріоти України.
Ящик спочивав на платформі, яку повільно віз військовий тягач, за ним йшли траурним гусячим кроком працівники Адміністрації президента, у всіх похмурі обличчя і капелюхи чорного забарвлення. Музики немає, але картина лякає.
Виїхавши з Кремля назовні, тягач завжди дає газу і вливається в потік машин, що стоять в заторі на Кам'яний міст. При цьому домовиноподібний ящик накривають білою підковдрою, а група проводжаючих майже бігом повертається в Кремль. Через день-два все повторюється.
Жителі будинків губляться в здогадах. Розгубитися їм допомагають спеціальні інструктори, які обходять квартири і ведуть бесіди, про зміст яких теж залишається здогадуватися, але одне ясно: це не Путін. Тому що якщо Путін, то чому репетиція постійно повторюється, як в день бабака?
Підозра на те, що дуба, крім Путіна, врізало все його найближче оточення, теж не проходить, оскільки число учасників процесії не убуває.
Втім, деякі вважають, що це не репетиція, а тренування. Мовляв, сам Путін наполіг. Причому найсміливіші додають, що тренуються НЕ ховати, а непомітно вивезти і заховати на випадок "заварушки". Одна жінка прямо заявила, що «він там в жіночій сукні, як Керенський». На власні очі бачила шматок подолу, що виліз назовні, з червоним воланом. З нею навіть тчоловік не погодився: «Навіщо тоді взагалі кришка?» - і махнув рукою: мовляв, дурна баба.
Саме від гіпотези, що несуть труну, відмовляють пліткарів інструктори з органів. Самі інструктори зазначають, що немає ніяких аргументів вважати, що в тарі лежить покійник. Можливо, транспортують цінності Рушничної палати - на виставку там або піском почистити.

«А чому тоді у проводжаючих скорботу на обличчях? У нас з балконів відмінний огляд. Та й немає нічого в рушничних-то палаті, замість золота давно пластмаса ».

Інсайдери з РПЦ передають, що по келіях після відбою ходять нездорові чутки. Ніби з-під вівтарів кремлівських храмів видворяють трупи православних святих. Накопичилося їх там за п'ять останніх століть багато, тому операція триватиме до осені.

Закон про "іноагентів" не наближає Грузію до ЄС, - ​президент Європейської Ради

субота, 20 квітень 2024, 19:05

Президент Європейської Ради Шарль Мішель розкритикував грузинський закон про "іноагентів", заявивши, що його прийняття вплине на рішення про вступ Грузії до ЄС. Про це повідомляє Euronews, передають Патріоти України. "Я хочу чітко заявити: цей законопр...

Верещук прокоментувала чутки про своє нове "призначення"

субота, 20 квітень 2024, 18:41

Віцепрем'єр-міністерка Ірина Верещук відреагувала на інформацію у ЗМІ про "призначення" головою Тернопільської обласної військової адміністрації. Про це вона повідомила у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Сьогодні деякі ЗМІ написали,...